livetogkampen

Om livetogkampen

Jeg er en jente i slutten av tredveåra (Ja, skriver jente, slutter nok aldri å være det.. ❤ ), kommer fra en liten bygd i Sør-Trøndelag. (Å ja, bygdedyret lever godt her også… )

Jeg skriver om hverdagen min, om barndommens overgrep, og dagens psykdom. Om godt og vondt.

Noen innlegg vil være passordbeskyttet. Det er litt for å beskytte meg selv, og litt fordi slike innlegg gjerne kan bli misbrukt av slike vi kjemper for å komme oss unna.. Og det er greit å ha kontrollen på hvem som leser enkelte ting. Spør meg om passordet om du vil lese, om jeg kjenner deg godt nok, eller vet hva du står for, er det ikke noe problem å få det. Bare ta kontakt på E-mail: livetogkampen@gmail.com.. Eller for dere som kjenner meg veldig godt, facebook, eller den andre mailadressa mi..

Jeg blir alltid glad for en kommentar, det er godt å vite at noen leser, egentlig ❤

Diagnosen min er PTSD.. Alle andre diagnoser har jeg hittil klart å snike meg unna… Selv om jeg nok hadde fått en dissosiativ lidelse, om jeg hadde svart riktig (Slik man jo egentlig skal) på DPS..

På Betania, derimot setter de kun PTSD, og ser alt det andre som naturlige reaksjoner innen dette… Noe jeg tror er riktig..

Okei, PTSD-C da.. Posttraumatisk Stress syndrom, Kompleks type…  Det er vel den riktige diagnosen. Ifølge Betania.. Og det brevet jeg fikk i posten idag..

Reklamer

9 thoughts on “Om livetogkampen

 1. Har PTSD selv jeg, etter barndomstraumer…Dessverre er vi fryktelig mange av dem 😦

  Jeg leser gjerne, om du vil dele. Jeg har erfart at jo flere som «vet», jo sterkere blir jeg.Jo mindre betyr overgriperen. Jo mindre blir h*n. I mitt tilfelle mamma. Mamma betyr ikke en dritt for meg idag, annet enn at hun er mormoren til min sønn. Han skal få lov å ha en mormor, men ordet «mamma» smaker vondt i munnen min. Enda idag.

  Ønsker deg MAAAAAAAAAASSE godt, jeg kommer til å følge bloggen din! Du er ufattelig sterk som klarer å dele, dessuten skriver du utrolig bra!

  *klemklem*

 2. Hei! Jeg fant bloggen din på facebook, i en gruppe bloggere om psykisk helse eller hva den nå heter.. I kveld fungerer ikke facebook på pcen, så får ikke sendt deg en pm. Men, jeg vil veldig gjerne lese også de passordbeskyttede innleggene dine. Jeg er også av de som har vært utsatt. Så på bloggrollen din, du leser Olivia sin blogg, jeg og, og hun vet hvem jeg er via msn. Så om du er utrygg på meg så spør henne.. 🙂 Ellers ligger jo bloggadressen min her, så kan du ta en titt om du vil.

  Ønsker deg en god natt ❤

  • .. eller var det kanskje på Olivia sin blogg at jeg fant din? At du har kommentert eller noe? Hmm.. Usikker plutselig. Men ja, god natt 🙂

   • Jo, du skal få den.. =) Kom på at jeg har glemt å sende passordet til mellen også.. Har lest bloggen din, jeg, tror du har kommentert til meg før, eller at du har kommentert til olivia, eller… Noe sånt.. <3<3<3

 3. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this web site. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own web site now. Actually the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

 4. Heisann
  Eg ønsker å bli bedre kjent med deg sida det virker som vi er i samme båt. Eg har mange spørsmål om livet som mor med kompleks ptsd.

  Håpe du kan sende meg en Mail på kompleks-ptsd@online.no
  Eg blogger også

 5. Heisann

  Eg har lyst å snakke med deg via Mail, sida vi er i samme båt og i samme fylke. Trenge nokon å dele erfaringer med og ikkje minst snakke med nokon som veit litt kordan eg har det. Føle meg rimelig ensom til tider…

  Håper på å høre frå deg!

  Klem

 6. I just want to say I am newbie to blogs and really loved this website. Likely I’m likely to bookmark your blog post . You really come with awesome well written articles. Many thanks for sharing your blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: