livetogkampen

……….

Ja, det er slitsomt for øyeblikket. Slitsomt å være så splittet, slitsomt å skulle sortere alt. Men selvsagt er det ikke bare slitsomt ♥ Det finnes gode dager, og det finnes helt vanlige dager oppi alt dette. Selv om jeg akkurat nå strever mest, finner jeg også lommer med fint og gøy osv… Igår var jeg på Smiso, for eksempel. Har hatt det lattermildt moro. ♥♥♥♥♥

Vågde bli med på den teatergruppa som skulle være, og tror aldri jeg har ledd mer i hele mitt liv. Gjorde masse gøy. Lettere å finne de lommene der jeg klarer være meg selv for det meste.

Jeg satt på med Hilde inn, men ble lenger enn henne. Og gikk over bakklandet inn til byen, egentlig for å treffe i eldste som ville ta buss sammen med meg hjem. Og tok bussen heim =)

Har prøvd å bort på besøk også. Akkurat nå fungerer det best om noen ber meg komme. Så om noen mener jeg burde komme, og lurer på hvorfor jeg ikke tar kontakt, er det fordi jeg for øyeblikket har problemer med det. Jeg har vært der hvor ei venninne spurte om jeg ikke skulle komme, fordi jeg hadde godt av det. Da går det bra. Men å dra bort av meg selv nå, DET går ikke bra.

Er som når jeg er på det verste når jeg er innlagt også, det. Da er det iallefall ikke jeg som tar avgjørelsene selv. Egentlig er det det, men har en stilltiende avtale med enkelte om at de gjør det for meg. For når du aldri kommer til å komme deg i seng f.eksempel, fordi hodet ditt ikke fungerer og du kanskje egentlig ikke har lyst til å legge deg om noen spør om du har lyst.. Da er det bedre at denne noen («les nattevakt») sier at nå sitter du oppe et kvarter til, og så skal jeg bli med deg ned.. Det fungerer, for da blir det sånn, «Åja, jeg skal legge meg, det er natt nå»-opplevelse i hodet… Er som med små-ungene det der, når det er på det verste…

Idag skal jeg på selvhjelpsgruppe på Betania. Skal overnatte på sansehuset sammen med Christina.. Håper iallefall det blir bra. Selvhjelpsgruppa altså, overnattinga sammen med Christina blir helt sikkert bra..

Reklamer

Single Post Navigation

8 thoughts on “……….

 1. Godt å høre at du har hatt det moro oppi alt det vonde. Har selv tenkt å bruke Smiso, så kanskje vi møtes en gang der 🙂

 2. Du er tøff!
  Det virker som du er sterk nå. Får en følelse av nytt giv og håp. Er ikke sikkert det er sånn, men føles sånn når jeg leser det. Du er tøff.

  • Ja, tøff er jeg nok. Sterk er jeg ikke akkurat nå. Men jeg er tøff nok til å finne noen lommer i orket og dagene jeg egentlig ikke klarer å leve. For leve, det skal jeg jo. Så heldigvis finn sånne små, men vlimt i en hverdag som ikke henger sammen.

 3. Så godt at du kan finne små lommer til og ha det litt gøy også.
  Ønsker deg ei fin helg
  Klem Synnøve

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: