livetogkampen

Fredag på Betania <3

Ja, så er det helg her på Betania ❤ Har lånt meg en data for å prøve å hive inn et innlegg på bloggen..
Det er godt å være tilbake her. Har vært deilig å møte mange av de ansatte igjen. Mangler enda noen da, men det blir vel.
Det aller aller beste har vært å treffe Christina mi igjen. Vi er til hjelp for hverandre også, og det er godt at det kan være sånn..

Selv om dagene er tunge, og vi jobber hardt for å komme oss opp igjen, finner vi to på masse "sprell" sammen for å få tankene på avstand. Og vi lykkes da også av og til.. Innimellom lykkes vi ikke like godt, men da kan vi være der for hverandre og være til trøst. Det er så godt med en sånn venn. Christina er engelen min. Jeg er veldig, veldig glad i henne. Så aller kjæreste Christina, du må aldri forsvinne for meg. Vennskapet vårt er unikt, og best av alt, det går begge veier. Vi er jo blitt så utrolig godt kjent med hverandre, nesten som om vi har kjent hverandre hele livet.

Så i disse tunge dagen, (for selvsagt er de tunge, det er jo en grunn til at vi er HER, på Betania), er det så godt å ha Christina her. Og det er så godt å være her med det aller, aller beste personalet i verden.. Her på Betania finnes de aller beste menneskene i verden. GLAD I DERE <3<3<3

Reklamer

Single Post Navigation

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: