livetogkampen

En stripe til..

 Og hvor mye stemmer ikke det?? Merker jeg iallefall, når jeg prøver å fortelle om en del ting. Helt uforståelig for enkelte. Og iallefall dette med dissosiasjon og disse delbitene…

Reklamer

Single Post Navigation

2 thoughts on “En stripe til..

  1. Fin stripe!

    Jeg har møtt flere psykiatere som ikke TROR på dissosiative lidelser, det har gjort meg svært forutinntatt ovenfor de aller aller fleste andre. Med andre ord: jeg forventer at folk ikke forstår, eller tror. Selv synes jeg også det er vanskelig å forstå, og jeg lever jo faktisk med det.

    Jeg har likevel etter hvert bestemt meg for at om noen spør direkte om hva hovedproblemet mitt er (e.l.), så svarer jeg «traumerelaterte skader» eller «dissosiativ lidelse», avhengig av hvem som spør. Og ber noen meg forklare dette med dissosiasjon (som jeg har opplevd), så ror jeg meg i land med å si noe om at det er såpass omfattende at det er bedre om de leser om det selv.

    • Jeg skjønner det ikke selv, jeg heller, og lever med det.. Møter til stadighet de som ikke skjønner det, og heller ikke skjønner forklaringene mine, men heller vil forklare det på sitt vis. Men sånn er det vel bare.. Irriterer meg likevel når jeg møter det i helsevesenet..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: